0

Μοναδικές εμπειρίες

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Υπηρεσίες καλωσορίσματος

1. Καλωσόρισμα, μουσείο και υψηλή γαστρονομία

Σας καλωσορίζουμε στο Αχίλλειον με ένα ποτήρι σαμπάνια και προσφέρουμε μια πλήρη ιδιωτική ξενάγηση στης ζωή της Σίσυ και της ιστορίας του ανακτόρου της. Ένα γκουρμέ δείπνο ακολουθεί στη βεράντα του Αχίλλειου κάτω από τα αστέρια.

Μενού 4 πιάτων
Ώρα έναρξης: 8.30 μμ
Διάρκεια: περίπου 4 ώρες
Άτομα: από 4 έως 12
Χώρος: Αχίλλειον

2. Καλωσόρισμα σε παραδοσιακή εξοχική κατοικία, σύντομα μάθημα μαγειρικής και δείπνο

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 6.30 μ.μ. σε εξοχική κατοικία στο χωριό Πουλάδες, είστε ευπρόσδεκτοι με ένα ποτήρι κρασί να επισκεφθείτε ένα σπίτι παραδοσιακής κερκυραϊκής ιστορίας, ενώ μια παρουσίαση των γεωργικών προϊόντων του νησιού συμπληρώνει τις γνώσεις σας για τη ζωή στην κερκυραϊκή εξοχή.

Θα απολαύσετε το μαγείρεμα ενός πιάτου από τα προτεινόμενα μενού 3 πιάτων που φυσικά μετά θα το γευτείτε. Παρακάτω ακολουθεί ένα ενδεικτικό μενού το οποίο ενδέχεται να αλλάξει κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Ώρα έναρξης: 6.30 μμ
Διάρκεια: περίπου 3 ώρες
Άτομα: από 4 έως 12
Χώρος: Πουλάδες

Διαφορετική επιλογή μενού μπορεί να προσφερθεί κατόπιν αιτήματος, οποιαδήποτε ημέρα της εβδομάδας εκτός από Σαββατοκύριακου.

3. Καλωσόρισμα, κρασί και δοκιμή κερκυραϊκών τυριών

Κάθε Τρίτη στις 6.00 μ.μ. προσφέρουμε στο χώρο σας μια δοκιμή από 3 διαφορετικά τοπικά οινοποιεία της Κέρκυρας με το πιο αντιπροσωπευτικό κρασί των αμπελώνων τους. Με τις γνώσεις μας σχετικά με το μοναδικό κλίμα της Κέρκυρας και τις διαφορετικές μεθόδους οινοποίησης θα σας ταξιδέψουμε σε όλα τα μυστικά του κρασιού της Κέρκυρας.

Θα έχετε μια εκπληκτική εμπειρία χωρίς να μετακινηθείτε καθόλου από τη βίλα σας.

Δεν είναι μυστικό ότι το νησί της Κέρκυρας έχει ιστορία που χρονολογείται από την αρχαιότητα και το διάσημο κακοτρύγη, μια ποικιλία κερκυραϊκών σταφυλιών.

Θα απολαύσετε τη γευσιγνωσία κρασιού στην Κέρκυρα.

Θα σας προσφέρουμε επίσης μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα της Κέρκυρας ή μπορείτε ακόμη να κλείσετε ένα δείπνο ή μεσημεριανό γεύμα κατά τη διάρκεια της γευσιγνωσίας.

Ώρα έναρξης: 6.00 μμ
Διάρκεια: 2 ώρες
Άτομα: από 4 έως 12
Χώρος: η βίλα σας

4. Καλωσόρισμα και μάθημα μαγειρικής

Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή σας καλωσορίζουμε στο εξοχικό σπίτι στους Πουλάδες με φρέσκο χυμό, καφέ και παραδοσιακά ελληνικά μπισκότα. Η Βάσω Αυγερινού δίνει μια εισαγωγική διάλεξη πάνω στην κουζίνα της Κέρκυρας, καθώς και τα μοναδικά τοπικά προϊόντα του νησιού μας.

Ώρα έναρξης: 10.30 πμ
Διάρκεια: 5 ώρες
Άτομα: από 4 έως 12
Χώρος: εξοχική κατοικία στους Πουλάδες

, Your Event Corfu, Destination Wedding Planner in Greece

Θεματικά μαθήματα μαγειρικής

Δευτέρα: Κερκυραϊκά κρασιά, τυρί και σαλάμι: Γνωρίστε τα κερκυραϊκά κρασιά και τα ελληνικά τυριά.

Τρίτη: Κερκυραϊκά λαχανικά και εξαιρετικά παρθένο κερκυραϊκό ελαιόλαδο

Τετάρτη: Εξαιρετικά κερκυραϊκά προϊόντα και μεζέδες από μικρούς παραγωγούς

Πέμπτη: Ζυμαρικά και πίτες: Θα μάθετε για τα χειροποίητα κερκυραϊκά ζυμαρικά θα φτιάξετε παραδοσιακή πίτα (σπανακόπιτα, τυρόπιτα κ.λπ.) αφού έχετε φτιάξει τη δική σας ζύμη.

Παρασκευή: Ψάρια και θαλασσινά: Παραδοσιακές τεχνικές μαγειρέματος

Θεωρία και γευσιγνωσία: Στις 13.00 μ.μ. αρχίζει η πραγματική δράση. Θα μαγειρέψετε τέσσερις διαφορετικές συνταγές σχετικές με το θέμα της ημέρας, ακολουθώντας τις οδηγίες του σεφ. Η Έφη, η σεφ μας, θα σας παρουσιάσει τα μυστικά της τοπικής κουζίνας.

Αφού ετοιμάσουμε τα πιάτα, γύρω στις 14.00 μ.μ., θα μπορείτε να απολαύσετε τους καρπούς των εργασιών σας με συνοδεία εξαιρετικών κερκυραϊκών κρασιών.

Your Event Corfu, Destination Wedding Planner in Greece

Γευσιγνωσία ελαιολάδου

Τα σεμινάρια γευσιγνωσίας ελαιολάδου αφορούν την εμπειρία της γευσιγνωσίας και της ανακάλυψης ενός από τα πιο σημαντικά συστατικά της μεσογειακής διατροφής. Τα σεμινάρια ελαιολάδου σας καλωσορίζουν σε αυτό το νόστιμο ταξίδι.

0

ΓΑΜΟΙ

0

ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

0

ΧΩΡΟΙ ΓΑΜΟΥ

0

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ