0

Διοργάνωση εκδηλώσεων και VIP υπηρεσίες

Διοργάνωση εκδηλώσεων και VIP υπηρεσίες

Από το γραφείο μας στην Κέρκυρα, σχεδιάζουμε και διοργανώνουμε πολυτελείς γάμους και δεξιώσεις σε όλη την Ευρώπη, από κάστρα μέχρι αμπελώνες, ιδιωτικές βίλες, γιοτ και μερικά από τα καλύτερα ξενοδοχεία.

 

Έχουμε ένα παγκόσμιο δίκτυο για να διασφαλίσουμε ότι όπου και αν εργαζόμαστε στον κόσμο, τα υψηλά πρότυπα των υπηρεσιών μας είναι εφικτά.

Πολυτελείς γάμοι

Διοργανώνουμε πολυτελείς γάμους και πάρτι για πελάτες που απαιτούν υπηρεσίες υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας. Σχεδιάζουμε κομψούς, πολυτελείς και διασκεδαστικούς εορτασμούς με ξεχωριστό στιλ.

 

Στόχος μας είναι να εκπληρώσουμε τις επιθυμίες σας και να κάνουμε την ιδέα του γάμου σας πραγματικότητα. Επίσης, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε μια ειδική εκδήλωση κατά τη διάρκεια των διακοπών σας εδώ, όπως η επέτειός σας, η πρόταση γάμου, ιδιωτικό δείπνο κλπ και να κάνετε τη διαμονή σας εδώ αξέχαστη.

Διεθνείς γάμοι πολυτελείας

Η διοργανώτρια γάμων Βάσω Αυγερινού είναι η σωστή επιλογή για όσους αναζητούν μια αυθεντική και μοναδική εμπειρία. Έχουμε δημιουργήσει μια φήμη για την οργάνωση αξέχαστων γάμων πολυτελείας.

 

Από μικρές οικείες συγκεντρώσεις έως μεγάλες και πολυτελείς δεξιώσεις, προσφέρουμε υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας και σχεδιάζουμε εκδηλώσεις παγκόσμιας κλάσης.

 

Παθιασμένη με αυτό που κάνει, προσπαθεί να διασφαλίσει ότι όλοι οι εορτασμοί μας είναι εξαιρετικοί. Σε όλο τον κόσμο συνεργάζεται με τους καλύτερους επαγγελματίες και μαζί καθορίζουν τις τάσεις, παρά τις ακολουθούν.

Υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας

Το κύριο μέλημα του γραφείου μας είναι ο σχεδιασμός και η διοργάνωση πολυτελών γάμων. Βοηθούμε τον πελάτη μας να δημιουργήσει έναν αξέχαστο, μαγικό εορτασμό που ξεπερνά τις προσδοκίες. Η προσωπική μας προσέγγιση διασφαλίζει ότι ο γάμος που σχεδιάζουμε είναι ουσιαστικός και αντανακλά πραγματικά τον πελάτη μας ως άτομο, ως ζευγάρι, και δηλώνει κάτι για τις κοινές αξίες και την αίσθηση του στυλ.

 

Γνωρίζουμε ότι η εξαιρετική οργάνωση είναι μόνο το ήμισυ της ιστορίας, μία δεξίωση γάμου έχει να κάνει με την ιστορία του ζευγαριού και πάντα δουλεύουμε με στόχο την καλύτερη εμπειρία για τον πελάτη μας.

, Your Event Corfu, Destination Wedding Planner in Greece
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

VIP

Your Event Corfu, Destination Wedding Planner in Greece
ΔΙΑΜΟΝΗ

Βίλες, ξενοδοχεία, διαμερίσματα
Meet & Greet
Διευθέτηση καθημερινών εργασιών
Γαστρονομικές εμπειρίες
Spa & Ευεξία
Υπηρεσίες ασφαλείας

ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Πολυτελής μεταφορά
Αυτοκίνητα αντίκες
Λιμουζίνες
Ιδιωτικές μεταφορές
Ιδιωτικός σοφέρ
Ενοικιάσεις αυτοκινήτων
Ιδιωτικά τζετ και ελικόπτερο
Θαλάσσια ταξί
Ιδιωτικά και δημόσια σκάφη, καταμαράν, γιοτ, ιστιοφόρα
Δρομολόγια

ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ

Εκδρομές με ελικόπτερο
Ιδιωτικές εκδρομές με ιστιοφόρο
Παραδοσιακή βαρκάδα με καΐκι
Κατάδυση
Snorkeling
Island hopping

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΟΦΕΡ

Οι έμπειροι οδηγοί μας, με τα πολυτελή αυτοκίνητά μας, είναι ανά πάσα στιγμή έτοιμοι να σας παραλάβουν από το αεροδρόμιο, το λιμάνι την μαρίνα ή από οπουδήποτε αλλού και να σας μεταφέρουν με ασφάλεια και πολυτέλεια στον όποιον προορισμό σας. Τα αυτοκίνητά μας, εξοπλισμένα με WiFi, Mini Bar, Media Systems, GPS ασφαλείας, θα κάνουν τις μετακινήσεις σας μία ευχάριστη εμπειρία.

0

ΓΑΜΟΙ

0

ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ

0

ΧΩΡΟΙ ΓΑΜΟΥ

0

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ