Αν εξακολουθείτε να έχετε αμφιβολίες, μπορείτε να διαβάσετε τους παρακάτω λόγους για τους οποίους πολλά ζευγάρια επιλέγουν την Κέρκυρα ως προορισμό του γάμου τους, και ίσως σας βοηθήσει να να επιλέξετε το νησί μας.

Είναι οικονομικά προσιτό

Η Κέρκυρα προσφέρει την καλύτερη εμπειρία γάμου, σε μια οικονομικά προσιτή τιμή, οπότε το ζευγάρι δεν χρειάζεται να θυσιάσει την πολυτέλεια για την οικονομικότερη τιμή.

Μπορείτε να ταξιδέψετε με ευκολία

Υπάρχουν απευθείας πτήσεις από τα μεγάλα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, και από πολλά διεθνή ευρωπαϊκά αεροδρόμια. Οι επισκέπτες σας θα μπορέσουν με ευκολία να παρευρεθούν στον γάμο σας.

Είναι διασκεδαστικό για όλους

Η Κέρκυρα προσφέρει στους επισκέπτες όλων των ηλικιών άπειρες ευκαιρίες για να εξερευνήσουν και να θαυμάσουν τις ομορφιές της, καθώς είναι πλούσια σε φυσική ομορφιά, αλλά και ιστορική αξία.

Μπορείτε να έχετε μια εξατομικευμένη εμπειρία

Φανταστείτε να περπατάτε μαζί με τον αγαπημένο σας με τα δάχτυλά σας στην άμμο, ή να ανταλλάσσετε όρκους κάτω από ένα κιόσκι στον κήπο...

Επικοινωνηστε μαζι μας!

6987 168628 
6975 426873
Email: info@youreventcorfu.com

Σπύρου Κοντομάρη 19
49100
Κέρκυρα

Ακολουθηστε μας!

Σχετικα με Εμας

Η "Your Event" είναι ένα γραφείο οργάνωσης εκδηλώσεων που εξειδικεύεται στο γάμο και στη βάπτιση.

Η Βάσω Αυγερινού, έχοντας πάθος για τον σχεδιασμό μοναδικών events, δημιουργεί lifestyle. Χρησιμοποιεί την έμπνευση και τη φαντασία της για τις καινοτόμες ιδέες. Στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τις επιθυμίες σας και να κάνουμε τον γάμο των ονείρων σας πραγματικότητα.